Vrei o Scoala de Soferi? Ia-ti permisul cu o “Firma de Incredere”!

firma-de-incredereVrei sa inveti toate notiunile si sa ai aptitudini pentru a deveni un sofer de exceptie? Vrei profesori perseverenti care isi observa atent elevii, ii motiveaza si ii ajuta sa aprofundeze cat mai bine arta sofatului?

O scoala de soferi trebuie sa fie flexibila din toate punctele de vedere: sa aiba indrumatori profesionisti, tarifele sa fie accesibile, cursuri de legislatie auto sa fie predate corespunzator si dobandirea competentelor practice, orele de conducere sa fie cu usurinta insuflate.
Scolile de soferi iti ofera un instructor auto autorizat, care te invata incet si sigur, calm si rabdator si vei beneficia de instructaj de cea mai buna calitate. Daca apelezi la cursurile unei scoli de soferi, doresti sa fii pregatit sa te descurci in orice situatie pe care o poti intalni in trafic. Cand intri intr-o scoala de soferi si vezi pe peretele acesteia certificatul “Firma de Incredere”, emotiile si frica nu mai sunt atat de mari. Orice incepator intr-ale sofatului are frica de pericolele din trafic. Esti mai linistit cand vezi acel Certificat “Firma de Incredere” si atunci stii cu siguranta ca ai intrat pe mana unor profesionisti, de la care chiar ai de invatat.

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK verifica scolile de soferi in mediul online: daca nu au fost gasite din partea clientilor scolii reclamatii sau comentarii negative, scoala de soferi obtine Certificatul “Firma de Incredere”, care este o garantie pentru elevii care ii vor urma cursurile.

CBOK Bucuresti, prin proiectul desfasurat la nivel european, a implementat in Romania verificarea in mediul online a tuturor firmelor din toate domeniile de activitate. In urma cercetarii se stabileste, printr-un algoritm, ce firme obtin statutul de “Firma de Incredere” – cele care nu au nicio recenzie negativa sau reclamatie pe internet. Cu siguranta aceste firme, in vocabularul CBOK, sunt “Firme de incredere”. Proiectul european deja este extins in 8 tari: Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia si Polonia, de unde s-a initiat proiectul in 2013.

Scoala de soferi care a primit certificatul “Firma de Incredere” pentru ca elevii actuali si fostii elevi ai scolii si-au exprimat parerea in mod pozitiv in mediul online. La adresa scolii nu au fost reclamatii, iar E-Card-ul de pe platforma firmadeincredere.ro a ajutat-o sa-si mareasca numarul de elevi multumiti!
Folositi-va de toate facilitatile oferite de CBOK, deveniti “Firma de Incredere”, iar E-Card-ul va promova online activitatea dumneavoastra!

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *