Transportul de persoane sau marfa este mai sigur si mai usor cu gama de Autoutilitare Iveco de la etctrucks

autoutilitare-ivecoCand transporti persoane sau marfuri siguranta la volan si performanta masinii conteaza enorm de mult. O singura manevra gresita poate fi fatala atat pentru sofer, cat si pentru cei din masina, pentru incarcatura. Acest tip de transport fiind unul mai deosebit necesita si un anumit tip de masini special construite pentru astfel de activitati.

Cu noile autoutilitare Iveco de la etctrucks siguranta la volan va fi mai mare, autoutilitarele sunt dotate cu echipamente moderne si au piese de calitate, ceea ce permite o deplasare mult mai rapida, adaptata tipului de transport facut. 4×4 sau obisnuite, autoutilitarele de la etctrucks au un design compact, sunt simplu de folosit si de condus, au dotari standard si accesorii care simplifica utilizarea lor, motoarele puternice si bine optimizate de pe Autoutilitare Iveco garanteaza o viteza de deplasare foarte buna. In caz de defectiune toate autoutilitarele pot fi reparate in serviceul autorizat, exista piese de schimb la vanzare pentru orice fel de probleme aparute, masinile pot fi intretinute si reparate de echipa de specialisti de la etctrucks.

Noua generatie de vehicule comerciale propuse de Iveco pune la dispozitia profesionistilor masini pentru transportul comercial usor, vehicule personalizate in functie de transportul facut, masini puternice pentru orice lucrare, functionale in conditii extreme, atat din punctul de vedere al vremii, cat si al terenului. Robuste, fiabile si versatile, usor de manevrat si foarte sigure la drum lung, autoutilitarele etctrucks pot fi folosite fara probleme in orice imprejurari, soferii au control total asupra masinii, cabina unde sta soferul este foarte confortabila, are tot ce trebuie pentru o deplasare cat mai placuta si mai sigura.

Cu Autoutilitarele Iveco transportul de persoane si marfuri devine mult mai simplu, incarcarea si descarcarea marfurilor e mai usoara, rotile speciale de la autovehiculele pentru transport marfa sunt special concepute pentru o distributie egala a greutatii suportate. Cele pentru persoane pot transporta un numar mare de oameni, au o constructie foarte rezistenta si robusta, sunt compacte si se pot strecura fara probleme pe orice drumuri, oricat de aglomerate.

Be Sociable, Share!
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *