Top 3 reguli in lumea anunturilor matrimoniale

0 Comment


Anunturile matrimoniale nu sunt deloc o cale noua de a cunoaste femei sau barbati si de a lega relatii, fie ele de lunga durata, fie simple flirturi sau intalniri. Cu toate acestea, nu toate relatiile incepute asa reusesc, iar pentru a te numara printre cei cu relatii reusite, e bine sa tii cont de cateva reguli nescrise, dar sustinute de sute de utilizatori ai site-urilor de anunturi matrimoniale.

Largeste-ti orizonturile

Evita sa fii cea care refuza toate propunerile de intalniri doar pentru ca respectivii nu se incadreaza in sablonul pe care ti l-ai impus. Nu toti barbatii cool sunt bruneti, cu ochi negri si cu aspect de bad boy. Asta e greseala cea mai mare pe care o fac majoritatea celor care utilizeaza site-uri de matrimoniale: raman blocati pe un sablon si refuza sa dea o sansa iesind din zona de confort.

Nu te transforma de dragul cuiva

E dragut sa porti o rochie despre care cel cu care vorbesti pe net ti-a spus ca iti sta bine intr-o poza, sau sa iti schimbi partial stilul vestimentar de dragul lui, insa nu iti da peste cap intregul mod de viata pentru o persoana pe care o abia o cunosti, nu renunta la hobby-urile tale pentru ale lui si nu ii prelua toate activitatile si punctele de interes. Fii ceea ce esti cu adevarat, fii mandra de tine, si nu crea un alt tu pentru a-l multumi pe cel cu care vrei sa fii.

“Nu sunt dator cu nimic nimanui si nimeni nu imi datoreaza nimic”

Aceasta este deviza dupa care se ghideaza in viata multi dintre oamenii tineri si fara obligatii in prezent. Insa cand vine vorba despre a cunoaste femei singure Bucuresti si a lega noi relatii, poate pe termen scurt, poate de viitor, e bine sa stii ca exista si moduri mai frumoase de a inceta o potentiala relatie aflata in stadiul incipient, in ciuda faptului ca nu ai obligatii fata de nimeni. Necesita putin tact si putin curaj, insa a disparea pur si simplu in ceata cand ceva nu iti place nu este solutia cea mai corecta si cea mai barbateasca.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *