Relatiile incepute in online pe site-urile de matrimoniale se pot transforma in povesti de dragoste superbe

0 Comment


Pana nu demult credeam ca relatiile serioase sunt doar cele care incep offline si continua tot in offline. Da, e un stereotip mostenit oarecum de al generatiile de dinainte de 1989, insa foarte puternic in familiile care tin mult la traditie si la ideile care au existat in trecut. De cand a aparut Internetul si totul s-a schimbat brusc stereotipurile astea au inceput sa nu mai fie asa de puternice, sa nu mai aiba mereu argumente care sa le inconjoare. Cel putin pentru mine inceputul unei relatii nu depinde de offline sau online, depinde de persoana care se afla in fata ta la un moment dat si de ceea ce gandeste, cum se exprima, ce transmite.

Cu ideea asta in minte si dupa o relatie terminata cam brusc am zis sa merg si pe varianta unui site de matrimoniale ca solutie facila pentru a gasi o partenera de incredere si simpatica. Site-uri cu matrimoniale din Bucuresti sau din alte orase sunt o multime, aici am ales doar in functie de popularitate si vechime, nu m-am complicat prea tare. Dupa ce mi-am gasit un site de matrimoniale cu un layout placut si intuitiv am inceput cautarile efective. Motorul de cautare si filtrele m-au ajutat mult sa nu pierd timp, alaturi de gruparea pe categorii de varsta si sex, orase, eventual popularitate. La o singura cautare am primit peste 100 de variante de domnisoare apropiate de varsta mea si cu un profil foarte bine pus la punct. Cu asa de multe rezultate am inceput sa le triez si am ramas cu doua posibile prietene.

Pentru ca online-ul permite asa ceva am inceput sa discut cu amandoua in paralel si am exploatat la maximum ceea ce oferea respectivul site de matrimoniale din Bucuresti in materie de instrumente de comunicare online. Din doua a ramas pana la urma una singura, cea care este si astazi alaturi de mine. Din discutie in discutie si din fotografie in fotografie ne-am dat si intalnire in offline, ne-am placut reciproc si la o luna de la despartirea mea eram iarasi cu cineva. Si uite asa Internetul m-a ajutat sa nu raman singur si sa sufar in tacere, stereotipurile s-au dovedit a fi false, relatiile incepute in online sunt poate mai puternice si mai stabile decat cele incepute direct in offline.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *