Problemele provinciei

anunturiEu m-am hotarat cu greu sa ma mut in alt oras. Sunt nascuta si crescuta in Bucuresti, capitala unei tari parca uitate de timp undeva in anii ‘90 cand lumea incerca inca sa se dezmeticeasca dupa un comunism care a furat si ultima bucatica de identiatate nationala pe care o aveam. Poate ti se pare ca exagerez insa nu este cazul. Spun adevarul. Este foarte greu in ziua de astazi, sa spui in lume, ca esti roman, fara a fi stigmatizat. Dupa o viata in marele oras al Romaniei, am decis ca ar fi momentul sa plec si sa imi fac propriul meu drum. Mi-a placut poezia de mica.

In aceasta idee mi-am propus sa ma indrept catre un orasel mai linistit, mai putin agitat, mai putin haotic, pentru a schimba decorul si pentru a-mi gasi inspiratie si a face ceea ce imi place. Mereu mi-am dorit sa traiesc intr-un oras in care oamenii nu te analizeaza din cap pana in picioare atunci cand mergi pe strada si nu judeca cu atata usurinta comportamentul unora sau altora. .Din pacate traind in Bucuresti am cunoscut fatete ale oamenilor, mai putin placute. Da, suntem toti judecati de unul si de altul. Am privit din coltul meu cu mare grija si sunt chiar dezamagita de ceea ce vad in jur. Am zis sa o iau totusi de la capat in alt oras, unul mai linistit. Primul care mi-a venit in minte a fost Iasi. E ceva legat de orasul asta care ma trimite direct la poezie. Am cautat anunturi Iasi pe diferite platforme de vanzare si am gasit ca cel mai bun site este folosit.com.

Prin intermediul acestui site am gasit anunturi legate de toate cele de trebuinta atunci cand te muti in alt oras. Am reusit sa imi vand bagajul care nu mi-era necesar si astfel sa am indeajuns de multi bani incat atunci cand ajung in oras, sa caut anunturi iasi si sa iau tot ce este necesar. Nu cred ca ar trerbui sa luam cu usurinta mutarile. Probleme foarte serioase pot aparea atunci cand nu luam lucrurile treptat si le facem pe graba.

Be Sociable, Share!
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *