Plimbare pe ATV-ul prin padure

plimbare-atvIn anii din facultate  am avut o data ocazia de a urca pe un ATV alaturi de un prieten. Stie el ce face si creeaza un spectacol incredibil. Este un maestru al condusului de ATV uri si are un dinamism si o forta interioara si fizica care te impresioneaza. Imi place felul lui de a te aborda, de a comunica si de a spune glume frumoase si imi place modul in care te abordeaza si te face sa uiti de momentele urate din viata ta.

In primul rand , m-am bucurat ca m-a invitat la plimbare. Apoi mi-a placut sentimentul de putere si de energie pe care l-am simtit cand am urcat pe ATV. Este un fel de adrenalina si de putere fizica de neegalat cand te urci pe o masinuta de teren care poate trece prin locuri mai greu accesibile si pe teren accidentat, pe poteci inguste. Mi-a placut modul in care am patruns cu ATV –ul prin locuri mai greu accesibile si cum ne-am bucurat de frumusetea padurilor, potecilor si poienitelor prin care treceam si am fost extreme de fericita cand am ajuns la o cabana unde am ne-am jucat alaturi de un grup tir cu arcul si painball. Este un joc splendid, care antreneaza mai multe simturi si care iti ramane in amintire un timp indelungat, deoarece te impresioneaza inca de la inceput.

Nu voi uita niciodata cum zburam cu ATV –ul pe poteci inguste si accidentate pentru a ne apropia de cabana si nu pot exprima in cuvinte cat de impresionata am fost sa umblu calare pe aceasta masinuta fantastica, care are o putere deosebita. Nu pot uita nici cat de impresionata am fost de puterea neinfricata a prietenului meu, care parea de la spate un Fat Frumos calare pe o masinarie fantastica, care il face un fel de print modern care impresioneaza fel si fel de printese contemporane. M-am bucurat enorm sa traiesc aceasta aventura alaturi de unul din cei mai buni amici ai mei din anii de facultate si aceasta amintire imi creeaza si acum un anumit fior in corp si in inima. Mi-as dori sa o traiesc din nou, dar stiu ca este mai ocupat cu serviciul si are un program mult mai aglomerat, incat i-ar fi mai greu acum sa se ocupe cu amuzamentul meu. Oricum, l-am revazut de curand pe strada si am fost impresionata de parul lung pe care il are, aproape pana la fund dar nu mi se pare nimic anormal, deoarce este un rocker impatimit care a luat exemplul vestimentar al trupelor de rock metal din strainatate.

Be Sociable, Share!
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *