Noul DAF XF – cel mai bun camion pentru soferi

Noul model XF de la DAF, intrat recent in productie in 2017, ofera cel mai inalt nivel de confort pentru sofer, inca de la primul pas in cabina. Prin instalarea in mod foarte inteligent a motorului si a sistemului de racire in sasiu, inaltimea podelei cabinei a ramas in principiu cam aceeasi. Aceasta asigura un acces foarte usor, cu doar trei trepte de aluminiu pozitionate in stil de scara de casa.

Super Space Cab, asa cum se numeste cabina noului DAF XF, este cea mai spatioasa cabina de pe piata la acest moment (si datorita podelei atat de joase a cabinei), cu un volum total de peste 12,6 metri cubi.

Cabina joasa contribuie de asemenea si la un camp vizual excelent. Interiorul XF-ului nou are parte de multe imbunanatatiri. Noile scaune PACCAR ofera o arie vasta de ajustare pentru un grad si mai mare de confort. Pozitia pedalelor a fost si ea revizuita pentru a include o pedala de frana mai usor de operat si spatiu mai mult pentru picioare.

Volanul a fost regandit si el, impreuna cu panoul central de pe bord, care are mai multe functii si o noua culoare pentru ecran. De asemea, ecranul de dimensiuni mai mari are si o claritate mai inalta, ceea ce il face foarte usor de citit.

Noul DAF XF este gandit astfel incat sa asigure soferului maximum de confort.

Astfel, noua varianta XF vine cu scaune noi, volan si bord cu un nou display si noi comutatoare, iar suporturile pentru pahare nu fac decat sa completeze toate aceste dotari pentru a creioana cel mai bun mediu de lucru existent. Paturile mai mari din interior ofera cel mai inalt nivel de confort al somnului.

La capitolul siguranta, soferul beneficiaza in primul rand de un camp vizual mai mare, oglinzi mai mari, sistem pentru controlul stabilitatii vehiculului, sistem de franare avansata de urgenta, o performanta excelenta pentru condus si o stabilitate de top.

Be Sociable, Share!
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *