Noua Colectie Zamora de bijuterii argint cu zultanite

bijuterii-zultaniteArgintul, metalul de o noblete aparte, imbogateste frumoasele bijuterii, prin culoarea-i specifica si prin posibilitatea de a fi prelucrat cu usurinta in cele mai diverse forme.
Asa se explica obtinerea de catre bijutieri, prin arta pe care o stapanesc, a celor mai nebanuite frumuseti, reprezentate indeosebi de inelele din argint.
Inelele din argint au o istorie indelungata.
Alaturi de rolul de infrumusetare, inelele din argint au si alte semnificatii. Ele sunt frumoasele amintiri ale unor povesti de dragoste sau simboluri ale iubirilor eterne marcate de logodne.
Valoarea inelului este data in mare masura de piatra sau pietrele care-l impodobesc.
Pietrele sunt principala atractie a oricarei bijuterii. Ele dau aspectul si stralucirea bijuteriei, prin formele pe care le au, prin marimea si gradul lor de slefuire.

Creatii fermecatoare, inelele de argint sunt la fel de frumoase cand sunt discrete sau spectaculoase.
Simpla si eleganta, mare, cu fatetele slefuite in unghiuri simetrice sau asimetrice sau sub forma rotunda sau ovala, piatra unui inel poate fi un rubin, safir, smarald nestemat sau de laborator.
Pietrele mici diamantii sau colorate sunt adevarate picturi pe albul argintului nobil.
Toate au farmecul lor…
www.ZamoraCollection.ro si-a imbogatit gama de produse pentru acest sezon cu numeroase tipuri de bijuterii, acordand rol primordial inelelor din argint cu zultanite. Inelele prezentate sunt impodobite cu zultanite superbe, slefuite in cele mai nebanuite forme si unghiuri.
Monturile din argint sunt realizate in mod creativ, avand aspecte moderne si design-uri de exceptie.
Noua Colectia dispune de nenumarate piese fabricate in editii limitate, cu care se pot asorta inelele, obtinandu-se astfel, adevarate seturi cu acelasi model.

Inelele pot fi cadouri speciale sau daruri pe care si le doresc oricand doamnele si domnisoarele indragostite de frumos.
Venind in intampinarea acestora, si in acest sezon, www.ZamoraCollection.ro este cel mai fidel prieten al frumusetii si al celor care o iubesc!

Be Sociable, Share!
  • bijuterii argint cu zultanite - http://sincer.net/noua-colectie-zamora-de-bijuterii-argint-cu-zultanite/" data-url="http://sincer.net/noua-colectie-zamora-de-bijuterii-argint-cu-zultanite/" class="twitter-share-button" data-count="horizontal">Tweet
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *