Lotiunea tonica, obligatoriu de utilizat dupa demachiant

0 Comment


Seara sau la finalul unei zile pline primul lucru pe care il va face orice doamna sau domnisoara este sa se demachieze. Demachierea astazi este mult mai simpla ca in trecut, ai nevoie doar de un demachiant si de discuri de bumbac speciale pentru a putea da jos toate tipurile de produse aplicate anterior pentru un machiaj perfect. Alaturi de demachiant se recomanda folosirea unei lotiuni tonice, formate din apa si din extracte de plante, agenti activi care curata in profunzime porii si redau pielii fetei tonusul de care are nevoie.

Lotiunea tonica poate inchide porii, calmeaza si tonifiaza, descongestioneaza tenul, elimina toate resturile de machiaj, celule moarte si impuritati. Continand apa lotiunile tonice, pe care le puteti comanda si de la flormar Romania, reimprospateaza si hidrateaza, stimuleaza tenul, se mentine pH-ul natural al pielii. Daca sunt astringente au si alcool, se reduc porii dilatati, iar pentru tenul mixt si gras lotiunea tonica e un must. Ca o regula generala de aplicare lotiunea tonica merge folosita si seara si dimineata, dimineata doar inainte de utilizarea cremei de zi, ca sa se elimine excesul de sebum, seara doar dupa demachiere.

Aplicarea lotiunii este foarte simpla, cu discheta de bumbac, exact ca la un demachiant. Se va evita conturul ochilor, miscarile vor fi usoare, circulre, urmarind liniile de la barbie spre urechi, de la frunte spre tample si de la nas spre pometi. Distribuirea uniforma este asigurata daca ai un pulverizator, reducandu-se astfel si consumul de substanta la fiecare utilizare. Rolul unei lotiuni tonice de la flormar Romania este acela de a reface filmul hidrolipidic si mantaua acida, pH-ul pielii este refacut in acest fel pentru un plus de confort si o piele cat mai curata la final de zi sau la inceputul ei.

Cu lotiunea tonica pielea va fi protejata de efectele nedorite ale reziduurilor de la machiaj si de substantele folosite, orice urme de machiaj vor fi indepartate rapid, fara efort, substantele din compozitia sa contribuind la o mai buna hidratare si hranire a tenului.

Be Sociable, Share!
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *