Laptopul dvs. da semne de „oboseala”? Rezolvati orice problema de hardware si software la un service laptop

0 Comment

reparatii-laptopDe cand au aparut pe piata laptopurile au devenit din ce in ce mai populare si au inceput sa fie utilizate pe scara larga, de catre oameni de afaceri sau oameni obisnuiti. Avantajele reale oferite de un laptop tin in primul rand de mobilitate, de eficienta folosirii sale in diverse medii, de designul lor compact si de aspectul placut, de performantele extraordinare in ciuda marimii lor. Laptopurile sunt usor de intretinut, pot fi luate oriunde, in avion, in vacanta intr-o simpla geanta, au toate functiile unui desktop si vin echipate cu diverse accesorii pentru a ajuta la obtinerea unei productivitati foarte bune.

Pe masura ce imbatranesc sau sunt utilizate excesiv, laptopurile incep sa aiba probleme, prima data legate de supraincalzire sau cedarea sistemului de racire, cedarea anumitor piese vitale care impiedica executarea unor functii importante ale computerului. Daca nu sunt rezolvate la timp, acest defectiuni devin si mai grave si pot duce la distrugerea placilor din interiorul sistemului si la o pierdere a datelor stocate si operate. De aceea este foarte important ca la cel mai mic semn de „oboseala” a laptopului sau „ratari” atunci cand porneste laptopul sa fie dus la un service laptop autorizat pentru diagnosticare si reparare rapida. In Bucuresti, acolo unde numarul celor care detin un laptop este simtitor mai mare decat in orice oras din tara, puteti gasi cele mai bune servicii de reparatii laptop la POWERLAPTOP, firma specializata in depanare laptopuri, indiferent de brand sau de provenienta. Experienta si personalul calificat recomanda firma de reparatii pentru orice interventie si remediere a unor defectiuni ce tin de partea de hardware sau de software a laptopului dvs. Astfel, dupa diagnoza gratuita in service laptop, laptopul va intra in reparatii capitale, care vor include curatarea de praf a intregului sistem de racire, aplicare de solutii termoizolatoare, inlocuirea balamalelor stricate, a carcasei.

De asemenea, toate componentele sistemului de racire se pot schimba, inclusiv cooler-ul, mufele care numai functioneaza sunt inlocuite si ele cu unele noi-toate piesele folosite sunt originale-, placa video si cea de baza se pot repara sau schimba in functie de natura defectiunii. Dupa o reparare completa a componentelor hardware, se va trece la instalarea de drivere, programe sau windows, devirusari si rescriere reparolare update BIOS. Intregul proces de remediere a defectiunilor poate dura maxim 72 de ore, uneori reparatiile se fac pe loc daca nu e ceva grav, preturile sunt comunicate clientilor inainte de a incepe reparatiile, astfel incat vorbim de o transparenta totala in relatia firma-client.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *