Karturile cu pedale – cool si util

0 Comment


Ce te faci atunci cand copilul tau s-a plictisit de skate-uri, trotinete si biciclete si isi doreste un mijloc de deplasare diferit si cool, cu ajutorul caruia sa faca si sport si sa fie si distractiv? Fireste ca ma interesa si o varianta care sa nu fie extrem de scumpa, pentru ca bugetul disponibil pentru o achizitie noua acum, nu este foarte mare… M-am uitat peste tot, atat in raioanele de jucarii din magazinele mari cat si pe online si dupa zile intregi de cercetari rezultatul e clar: doar un kart am gasit pe gustul meu. De fapt, ca sa fiu sincera, pe gustul copilului meu si raportat la bugetul disponibil.

Am optat pentru un kart cu pedale, pentru ca in acest fel ii potolesc si setea de miscare si, in plus, este si confortabil si relaxant, se poate plimba si atunci cand vrea viteza dar si cand vrea pur si simplu sa se plimbe pe aleile din parc, singur sau cu alti prieteni. Varsta recomandata pentru un astfel de kart incepe de la 3 ani, in functie de model, si poate ajunge pana la peste 11-12 ani. Majoritatea modelelor, mai ales daca veti cauta la Nichiduta.ro au scaun ajustabil pe inaltime si, de asemenea, inaltimea volanului este si ea ajustabila.

Singura problema cu karturile, daca nu stati la curte cumva, este legata de greutatea lor si de dimensiuni. Cu o greutate de aproximativ 15-17 kg e cam greu sa le cari in spate pe scari pana la etajul 4, iar din pricina dimensiunilor sunt cam greu de inghesuit intr-un lift obisnuit. Dar nu imposibil, asa ca daca vi-l doriti cu adevarat, va puteti asuma si aceste mici dificultati.

Rotile sunt din cauciuc, gonflabile, si nu mai este nevoie sa va spun ce avantaje are o roata gonflabila, pentru ca stim cu totii ca inseamna costuri mai mici, daca se intampla ceva legat de starea rotilor, care pot fi duse la vulcanizare si umflate din nou sau vulcanizate, daca este cazul. Modelele sunt atat unisex, cat si pentru fetite sau baieti. Astfel, daca aveti acasa o printesa care vrea un kart roz cu floricele, la Nichiduta il veti gasi in mod sigur. La fel si un model pur masculin, pe stilul “bad boy”.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *