Inlocuieste patura cu pilota din puf de gasca si vei observa diferenta dupa prima noapte

0 Comment


V-ati gandit vreodata cum ar fi daca iarna sau vara ar trebui sa dormim doar in pijamale, fara sa ne invelim? Asa ceva e posibil, daca aveti suficienta caldura in camera, dar asta nu se intampla in multe locuinte. De cele mai multe ori centralele nu fac fata temperaturilor prea scuzate si ne vedem nevoiti si ne acoperim cu ceva. In loc sa ne folosim de o patura care poate fi un bun culcus pentru acarieni si care ne poate provoca alergii putem sa o inlocuim rapid cu o pilota de calitate de la pufdegasca.com.

Cu o pilota pat de la pufdegasca.com nu numai ca vom dormi mai bine, dar nu vom face alergii, husa din bumbac va fi foarte usor de curatat si va proteja pilota pat de uzura si deteriorare. De asemenea pilotele pentru pat din puf de gasca sunt moi, se spala la masina de spalat, dureaza foarte putin sa se zvinte bine, se pot depozita usor in lada patului sau in dulap cand nu le mai folosim. Pilotele pentru pat au dimensiuni variabile, trebuie luate in functie de numarul de persoane care au nevoie de ele si de volumul de umplutura, cu cat mai mare, cu atat mai bine.

Ca sa nu gresim in alegerea noastra va trebuie sa cumparam doar de la producatori cu experienta si linii de productie moderne, pilotele trebuie testate si observate cu atentie la primire, eventualele defecte trebuie sa fie raportate pentru a se face si retur la nevoie. Pilotele din puf de gasca va vor ajuta sa faceti si ceva economii pentru ca nu veti cumpara mereu alte si alte pilote din sintetic, cu umpluturi sintetice. Pe de alta parte pilotele din puf de gasca permit corpului sa nu transpire excesiv, dormim mai bine noaptea si ne trezim mai odihniti decat in cazul invelirii cu plapume sau paturi prea groase.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *