Importanta profilului complet pe site-urile de dating

0 Comment


Ai fi uimit sa stii cate persoane se plang zilnic ca nu au succes nici macar pe site-uri de matrimoniale si ca oricat ar incerca sa isi gaseasca persoane potrivite si sa le trimita mesaje, nu primesc niciodata raspunsuri la mesajele trimise si nu reusesc sa intre in contact cu cineva… de intalniri nici nu poate fi vorba. Daca si tu esti intr-o astfel de situatie si vrei sa cunosti femei singure Tulcea, insa toate mesajele pe care le trimiti fetelor care iti plac se duc parca intr-un vid si nu primesti niciodata rapuns, poate ar fi cazul sa te intrebi ce anume faci gresit.

Site-urile de matrimoniale au reusit sa faca fericite nenumarate persoane de-a lungul timpului si sa lege relatii care s-au dovedit a fi extrem de trainice, iar barbatii care au frecventat rubrici de fete si femei singure – anunturi matrimoniale si au reusit sa isi lege o relatie in acest fel s-au dovedit extrem de multumiti. Poti fi si tu unul dintre acesti barbati, insa trebuie sa inveti sa te “vinzi” cu un profil cat mai complet. Nu bun sau impecabil, ci complet! Aminteste-ti ca nimeni nu va dori sa discute cu cineva care nu are macar o poza de profil, iar de iesit la intalniri nici nu poate fi vorba. Daca esti printre cei care considera ca este o rusine si un risc pentru intimitatea lor sa isi puna poza reala pe un site de matrimoniale, de ce te astepti sa ai parte de sinceritate si implicare de la ceilalti utilizatori?

Adauga, asadar, o poza reala si cat mai apropiata de realitatea prezentului, si informatii complete despre tine. Femeile au nevoie sa stie cu cine stau de vorba inainte de a se deschide si a comunica cu un barbat.  Asa ca nu le poti acuza ca nu iti raspund daca nu ai nici macar o poza la profil iar majoritatea campurilor cu date despre tine sunt goale. Gandeste-te la situatia inversa. Tu ai iesi la date cu o persoana de pe internet despre care nu stii nimic? Nici macar cum arata?

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *