Hai sa transportam in siguranta substantele cu regim special

0 Comment

Depozitarea si transportul unor substante cu regim special este destul de dificil daca nu ai recipiente speciale pentru acestea. De obicei substantele mai deosebite se pot transporta fie in butoaie de plastic, fie in butoaie din metal. Butoaiele din plastic sunt doar pentru substantele care nu ataca plasticul, fireste, si care nu reactioneaza cu anumiti compusi din el, cele din metal sau otel sunt ideale pentru substantele care nu sunt corozive.

Butoaiele pot avea capac mobil si buson, au capacitati mari de depozitare, sunt simplu de mutat dintr-un loc in altul, nu permit scurgerea substantelor sau materialelor depozitate in ele. Variantele fabricate din tabla de otel sunt mai bune decat unele modele de butoaie de plastic pentru ca au mantaua sudata si ramforsata, sistemul de clame leaga mantaua protectoare de capac, orificiul de umplere este inchis etans cu ajutorul unui buson.

Butoaiele din metal sunt perfecte pentru transport maritim, feroviar sau rutier, permit manipularea in siguranta a substantelor, rezista la uzura si la socuri, nu exista riscul unor scurgeri in mijloacele de transport.

Butoaiele din plastic sunt recomandate pentru materialele sau substantele care nu pot fi transportate in butoaie din metal, greutatea lor este mai mica, sunt mai usor de manevrat rapid, se pot spala mai eficient decat cele metalice, depunerile nu apar in acest caz.

Preturile difera in functie de producator si de caracteristicile lor, cel mai bun raport calitate-pret il gasiti in magazinele online, unde ofertele sunt variate, capacitatile si designul sunt ideale pentru orice tip de transport, cele mai bune si mai moderne butoaie de pe piata sunt la dispozitia dvs. la orice ora. Comenzile se realizeaza rapid, sunt confirmate in cel mai scurt timp, oricand un consultant al magazinului va poate ajuta sa alegeti cele mai bune butoaie, platile se pot face si cu un card bancar sau direct la curier.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *