De ce depinde pretul cartilor de vizita?

0 Comment


Desi nu dam prea mare importanta pretului cartilor de vizita acesta poate ajunge sa fie destul de mare in raport cu cel oferit de alte firme. Ca orice produs si cartile de vizita au preturi stabilite in functie de productie, de tehnologiile folosite sau de numarul de bucati comandate. Pretul cartilor de vizita depinde de mai multe lucruri.

In primul rand depinde de materialele pe care se imprima. Una e sa imprimi pe o hartie sau pe un carton de slaba calitate, alta e sa imprimi pe metal sau pe materiale premium.

In al doilea rand cand se stabileste un pret pentru carti de vizita se ia in considerare si tipul de tus, cerneala folosite. Cu cat e mai scumpa si mai greu de gasit, are pigmenti speciali, cu atat vom avea un pret mai mare.

In al treilea rand pretul cartilor de vizita depinde de tipul imprimarii. Daca e 3D costa destul de mult, daca e 2D costa, dar mai putin.

In al patrulea rand un pret pentru carti de vizita e calculat si in functie de dimensiunile lor. Avem dimensiuni mai mari, avem si materiale mai multe, avem si consum mai mare de tus la imprimare.

In al cincilea rand daca vorbim despre un pret pentru carti de vizita se va tine cont si de modelul ales, de complexitatea sa si de elementele de design, detaliile care se vor observa pe cartea de vizita.

In pret mai gasim si costurile cu productia efectiva, cu diversele programe si masini speciale, costurile legate de adaptarea unor elemente pentru ca toate cartile de vizita sa fie originale si sa arate cat mai bine. Pretul pentru cartile de vizita este relativ mic, se pot primi si reduceri la comenzi mai mari, firmele care se ocupa de realizarea lor pot oferi consiliere pentru alegerea unor carti de vizita cat mai elegante si mai bine adaptate nevoilor fiecarui client, chiar si din punct de vedere financiar.

Be Sociable, Share!
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *