Curieratul rapid, expediere mai eficienta si preturi mai bune pentru livrari nationale si internationale

0 Comment

Prin experienta trimiterii de colete sau plicuri prin Posta Romana am trecut cu totii. Stim cat de greu ajung coletele sau plicurile, uneori se mai si ratacesc, siguranta transportului nu e garantata, preturile sunt destul de mari, timpii de asteptare difera de la un transport la altul. Daca pana acum cativa ani nu existau alternative acum avem una foarte buna: serviciile de curierat.

Curieratul rapid inseamna in primul rand timpi de asteptare mai mici, siguranta transportului, seriozitate si garantia unei livrari pana la usa destinatarului. Avantajele curieratului rapid tin de multitudinea de firme ce ofera astfel de servicii, de calitatea serviciilor oferite, de ofertele diverse de pret, de raportul calitate-pret foarte bun, de posibilitatea personalizarii serviciilor in functie de necesitatile clientilor. Unul dintre serviciile de curierat rapid din ce in ce mai solicitat este cel cu livrare in aceeasi zi, indiferent ca livrarea are loc la nivel local, national sau international. Practic ai acces la o retea de firme de curierat, la curieri profesionisti care pot transporta orice fel de colet sau plic oriunde ai nevoie.

Sameday este una dintre putine firme care pune la dispozitia clientilor toate tipurile de servicii de curierat la preturi accesibile. Se pot livra colete sau plicuri intr-o ora local, expedierea este preluata si livrata imediat, in doua sau patru ore, aici comenzile trebuie primite pana in ora 13.00. Daca nu aveti nevoie atat de rapid, la urgenta, puteti sa primiti coletul sau plicul in patru sau sase ore, costurile sunt reduse iar preluarile au loc pana in ora 10. Livrarile se fac in Bucuresti si pe raza municipiului, in imprejurimi daca e nevoie. In plan national Sameday propune livrari in doua pana la sase ore, livrari in aceeasi zi 4-8 ore, in orice oras din Romania, in sase sau 12 ore, pe o raza de 300 km, cargo national, livrari cu plecari rapide si timpi de livrare garantati.

Pentru cei care au rude in afara sau prieteni si vor sa trimita plicuri sau colete firma are disponibila oferta 3-12 ore on board, colete si plicuri sub 15 kg pot pleca cu un curier imbarcat in primul zbor disponibil spre destinatia respectiva. Tarile spre care se pot trimite pachetele sunt in Europa, Africa, Asia, America de Sud. Costuri mai reduse se pot obtine daca se acceseaza serviciul next flight out 6-18 ore, in aceleasi tari si in aceleasi conditii de greutate. Coletele pot contine documente, componente valoroase, transporturi de medicamente, plicurile pot fi de orice marime si greutate.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *