Cum alegi un Avocat Bucuresti bun?

0 Comment

avocat-bucurestiDe foarte multe ori in viata se intampla sa ne aflam in situatii in care avem nevoie de asistenta juridica, de sfaturile unui avocat priceput si de serviciile lui. Avocatii sunt cei care stiu foarte bine cum sa prezinte argumentele in cazul unui proces, pot sa ne scape de anumite pedepse sau penalizari daca suntem nevinovati, sunt pregatiti pentru a face fata unor cazuri dificile. La ora actuala in orasele mari sunt cel putin cateva zeci de avocati care au birouri si care pot rezolva cam tot ce v-ar putea interesa. Problema este sa ii alegeti pe cei mai competenti dintre ei si pe cei care isi cunosc foarte bine meseria si stiu cum sa puna problema de fiecare data, in favoarea dvs.

Cum alegem un avocat bun?

Raspunsul e nuantat. In primul rand un Avocat Bucuresti trebuie obligatoriu sa aiba reputatie buna. A nu se confunda reputatia cu notorietatea, popularitatea. Reputatia se formeaza in ani, de reputatie tin atat modul in care avocatul respectiv stie sa inteleaga si sa puna in practica ceea ce isi doreste clientul, cat si expertiza lui in privinta unor chestiuni juridice mai complexe. In al doilea rand la un Avocat Bucuresti este foarte importanta prestanta, comportamentul, tinuta. Imaginea unui avocat va poate spune mult mai multe decat cateva cuvinte rostite pe fuga. De la imbracaminte si incaltaminte la modul de adresare si politete, toate aceste elemente sunt indicatori clari ai unui avocat care se respecta si poate respecta si pe altii. In al treilea rand avocatii cu experienta vor fi in stare sa dea o solutie in timp, dupa ce cantaresc cu atentie toate detaliile, nu de la prima intalnire, vor avea rabdare sa asculte tot ce aveti de spus si va vor conduce catre o expunere clara a evenimentelor care v-au adus in biroul lor. In al patrulea rand, avocatul in care puteti avea incredere trebuie sa fie sincer si sa nu accepte cazurile care sunt ca si pierdute.

Pentru ca mai tot ce face avocatul implica onorarii este foarte bine daca de la bun inceput se expune clar gradul de reusita al actiunii care urmeaza sa fie demarata si se lasa la latitudinea clientului decizia de incepere a colaborarii. Nu in ultimul rand, avocatii buni va expun toata lista de onorarii pe care le veti plati si vor emite chitanta, totul va fi la vedere, se va desfasura cu transparenta.

Be Sociable, Share!
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *