Ce sa consumi atunci cand vrei sa slabesti?Ceaiul verde este indicat pentru reglarea apetitului si metabolismului in organism. Componentele active ale ceaiului verde ii transmit creierului senzatia de satietate, motiv pentru care este recomandat inaintea meselor principale ale zilei. Se recomanda de asemenea, un consum ponderat de albus de ou care faciliteaza absorbtia optima de potasiu si clor in celulele centrilor nervosi responsabili cu perceptia senzatiilor placute.

Branza tofu naturala are un rol important antioxidant si regleaza apetitul. Varza este recomandata in dietele de slabire datorita starii de satietate indelungata pe care o produce. Dintre multiplele beneficii amintim: bogata in fibre, saraca in calorii, bogata in vitamina C si o sursa foarte buna de magneziu, calciu, proteine, potasiu, acid folic si vitamine B. Consumata in stare cruda, varza are calitatea de a limita portiile de alimente servite la mesele principale.

Merele, fructe alcaline, contin o mare cantitate de fibre solubile si insolubile, zaharuri naturale, vitamina C, beta-caroten si potasiu. Se recomanda consumul de mere in fiecare zi deoarece contin o cantitate semnificativa de pectine, carbohidrati care controleaza centrul foamei.

Be Sociable, Share!
Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *