Ce presupune o operatie de lipsocutie?

liposuctieAi auzit si tu despre termenul de liposcutie? Aceasta este o operatie estetica cu scopul de a indeparta anumite straturi de grasime de pe portiuni specifice ale corpului. Nu trebuie sa credeti, insa, ca liposuctia trateaza obezitatea, nu este asa. Eliminarea unei anumite cantitati de grasime nu reprezinta nici un proces de tratare a obezitatii.

Cu toate astea, daca te gandesti ca ai fi interesata de o operatie de liposcutie trebuie sa iei in considerare mai multi factori ce tin de sanatatatea ta, in primul rand, trebuie sa nu suferi de afectiuni grave, in cazul carora o interventie de acest gen este, pur si simplu, inadmisibila.
Liposuctia nu trebuie privita ca o metoda de slabire.

Ea este necesara pentru zonele problematice ale corpului, pentru care nu au nici un efect dietele sau exercitiile fizice si nu ramane decat metoda de liposuctie. Pe langa asta, este important sa stii si faptul ca aceasta interventie nu va face mai putin vizibile vergeturile tale sau celulita. Insa nu va actiona nici in sensul opus. Pur si simplu celulita este prezenta la nivelul unui alt strat al pielei, iar liposuctia se realizeaza la alt strat al pielii, de aceea sa nu iti creezi asteptari nefondate cu privire la disparitia celulitei.

Pe langa asta, este important sa constientizezi ca liposuctia este o interventie destul de serioasa, pentru care trebuie sa treci anumite teste, sa nu ai alte afectiuni sa te pregatesti de interventie, deoarece aceasta se realizeaza fie sub anestezie partiala, fie sub anestezie totala. Apeleaza la un medic si la o clinica de incredere pentru o interventie de acest gen, deoarece este nevoie de experienta si dovada maxima de profesionalism, deoarece liposuctia este mai mult decat o operatie estetica.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *