Camioane de vanzare de la parteneri de incredere

0 Comment

Avand in vedere costurile unui camion in ziua de azi, este destul de greu sa obtii in prezent finantare pentru unul atunci cand cauti camioane de vanzare mai ales daca vrei unul nou. Daca ai totusi niste banuti stransi, poti lua unul la mana a doua la un pret destul de bunicel, riscurile sunt in acest caz mult mai mari. Iar asta se intampla deoarece piesele pot fi uzate chiar daca in aparenta ele sunt bune si camionul este functionabil. Exista totusi cateva firme de la care poti achizitiona camioane chiar si la mana a doua, la un pret destul de bun, fara prea multe riscuri.

Daca, totusi, preferi sa platesti mai mult pentur unul nou, atunci solutia perfecta o gasesti la dtservices.ro. firma, mai exact se numeste Dutch Truck Services, si este o companie tanara, dar in acelasi timp are o echipa de profesionisti cu mai bine de 15 ani de experienta in spate in ceea ce privesc vanzarile si reparatiile produselor gamei Iveco. Compania este dealer autorizat atat pentru vanzarea intregii game de vehicule comerciale si pentru transport persoane a marcilor Iveco si Iveco Bus, cat si pentru vanzarea de piese originale si reparatii in garantie. Echipa de profesionisti se poate lauda cu experienta in vanzarea de vehicule comerciale rulate si are posibilitatea de a oferi clientilor actuali cat si viitori – optiuni de trade-in (care inseamna mai exact preluarea unui vehicul rulat ca avans pentru unul nou). Tot aici se poate integra oferta de vanzare cu solutii de finantare personalizate in colaborare cu principalele societati de leasing.

Prin colaborarea in calitate de reprezentant autorizat al Farid Industrie SpA, companie italiana care are o veche experienta in proiectarea si productia de gunoiere compactoare, compania are posibilitatea sa deserveasca operatorii din domeniul salubritatii, atat de stat cat si privati. Echipa are in portofoliu livrari de echipamente catre unii dintre cei mai importanti prestatori de servicii de salubrizare din Romania si poate fi gasita atat in Pitesti cat si Ploiesti.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *