BIJUTERII SWAROVSKI-ELEGANTA SI STIL

0 Comment


Bijuteriile Swarovski au ajuns sa fie una din cele mai bine vandute la nivel mondial. La inceput lumea a fost reticenta datorita prețului si a materialului folosit pentru fabricarea bijuteriilor de acest gen (cristalele swarovski sunt obtinute artificial). Dacă incercam sa gandim realist si cristalele obtinute artificil sunt folosite foarte des in fabricarea bijuteriilor iar produsul finit este unul inedit.

Bijuteriile lucrate din cristale Swarovski sunt deosebit de frumoase, se potrivesc atat la evenimentele de zi, cele mai simple, iar cele mai sofisticate te vor face mereu sa iesi in evidenta si să te simti pretioasa la evenimentele deosebite.

Swarovski este lider mondial in taierea cristalelor, inca din anul 1895. Creativitatea si inovatia asigura calitatea, taietura inegalabila si finisarea fiecarui cristal. Procesul de creare al produselor este initiat din inspiratia noilor trenduri si sunt sustinute de culori, efecte si forme deosebite.

Acest gen de bijuterii au ajuns să fie promovate cel mai puternic prin intermediul mass-mediei si al modei. Foarte multi creatori de moda au inclus in accesoriile colectiilor proprii bijuterii sau chiar  haine ce aveau diferite decoratiuni cu cristale swarovski. Bijuteriile si accesoriile pentru mirese si chiar rochiile de mirese cu cristale swarovski sunt deosebit de apreciate.

Dar de ce bijuteriile swarovski au fost atat de apreciate fata de alt gen de bijuterii? Poate datorita sclipirilor de culori inedite si a diverselor forme in care se gasesc. Varietatea de culori pe care o au aceste cristale poate satisface cerintele cele mai exigente ale oricarui cumparator de bijuterii.

Datorita crizei mondiale si instabilității pe piata metalelor pretioase pretul acestor bijuterii a fluctuat mai putin deoarece cantitatea de metal folosita este mai mica decat la bijuteriile “clasice” iar cristalele au avut un pret relativ stabil. A fost o perioada potrivita pentru achizitionarea acestora sau îmbunatatirea colectiilor pe care unele dintre noi deja le detinem.

Varietatea de modele este foarte mare pentru ca multi producatori de bijuterii au inteles tendinta modei si astfel au aparut foarte multe modele de bijuterii cu acest gen de cristale. Fiecare dintre noi suntem libere sa alegem ceea ce ne place cu adevarat si care se potrivesc cu stilul nostru.

Astfel, bijuteriile cu cristale tip swarovski sunt in acest moment in topul preferintei cumparatorilor de bijuterii dar acest lucru nu inseamna ca o bijuterie cu zirconiu este mai putin frumoasa. Toate bijuteriile au farmecul lor aparte, depinde doar de preferintele cumparatorului  daca va prefera un anume tip de bijuterie.

Mesager al emoțiilor, Swarovski oferă cadouri unice prin colectiile de bijuterii clasice si moderne, obiecte de cristal, ceasuri si accesorii trendy.

Be Sociable, Share!
Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *