Barbatii si inelul ideal pentru logodna

inel-de-logodnaInelul de logodna este un simbol si nu neaparat o bijuterie in sine. Atunci cand barbatul face cererea in casatorie el o „parafeaza” cu o bijuterie speciala care va ramane pe degetul femeii pana la sfarsitul vietii ca un simbol al casatoriei, alaturi de verigheta. Acest inel vine ca o promisiune, dar nu numai promisiunea ca vei deveni sotie ci aceea ca iti vei lega destinul si fericirea pe vecie de cel care te cere in casatorie. Insa un inel de logodna nu este numai un obiect mult dorit de femei si unul la care ele viseaza inca din anii adolescentei, ci si momentul de care barbatii se tem. Pentru ca nu am intalnit inca un barbat care sa poata alege fara baiat de cap o bijuterie pentru o doamna, cu atat mai mult cand e vorba de una atat de importanta, iata mai jos cateva sfaturi practice pentru alegerea bijuteriei perfecte care sa marcheze momentul logodnei.

Primul lucru de care aveti nevoie este sa ii luati cumva masura. Fie dupa un alt inel pe care il poarta frecvent, fie dupa deget, ceea ce va fi mai greu. Al doilea pas este acela de a determina ce tip de bijuterie ar prefera, una mai simpla si eleganta sau, dimpotriva, una mai glamour. A treia alegerea este cea legata de metalul preferat. Poate ca nu ii place deloc aurul galben, poate ca este genul care prefera aur alb sau platina, sau poate si-ar dori o bijuterie din aur roz, favoritul acestui an.

Cele mai frecvente tipuri de inele potrivite pentru un eveniment atat de important cum este logdona sunt: solitaire (cu o singura piatra intr-o montura simpla) este de departe cel mai popular tip; solitaire in montura cu alte pietre mai mici in jurul sau; trei pietre care au ca simbol trecutul prezentul si viitorul relatiei. Daca optati pentru o varianta de solitaire crezand ca mergeti la sigur, abia incepe partea complicata: ce forma va avea piatra? Va fi ea patrata (stil princess), ovala, rotunda, inimioara, forma de smarald, forma de para (lacrima)… Decizia nu va fi usoara, insa totul este sa va cunoasteti partenera si sa intuiti care ar fi alegerea care ar face-o pe deplin fericita.

Be Sociable, Share!
Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *